Skip to main content

Fotoliu de masaj Inada Robo

Disponibilitate : In stoc

Fotoliu de masaj profesional Inada Robo de la producatorul japonez FAMILY INADA
Fotoliu de Masaj Electric Inada Robo
Fabricat in Japonia
Masaj 4D + A.I. 112 Perne de aer
Telecomanda: Tableta Touch de 10.1 inch

Cere oferta

Descriere

Fotoliu cu masaj Inada Robo

Inada Robo este unul dintre cele mai populare fotolii de masaj, cu mecanism extrem de avansat, stabilind noi standarde de calitate in industrie. Aceasta tehnologie are ca scop sa redea la perfectie masajul realizat de profesionisti si sa imite cat mai fidel miscarile manuale. Inada Robo este unul dintre cele mai recomandate fotolii de masaj, datorită tehnologiei speciale care recunoaste si memoreaza setarile si nevoile unice ale fiecarui utilizator. Tehnologia A.I. foloseste o scanare continua pe parcursul programului de masaj, pentru a se adapta continuu gradului de incordare a musculaturii. Acest fotoliu de masaj profesional reuseste sa ajusteze viteza si intesitatea masajului, adaptandu-se dupa nevoile si tipul musculaturii utilizatorului.

Functii si programe

Masaj cu incalzire la spate si talpa
Masaj 4D + A.I.
Masaj de compresie cu perne de aer
Masaj Shiatsu
Masaj pentru brate cu tehnica 5 Degete
Masaj de reflexoterapie
Mecanism hibrid al rolelor de masaj pentru zona spatelui

 

Logare cu recunoastere faciala
Functionare silentioasa
Telecomanda cu ecran tactil de 10,1” pentru a controla setarile
Boxe cu efect de reducere a zgomotului in exterior

Dimensiuni

Dimensiune in pozitie normala 142 cm (inaltime)*106 cm (latime)*135cm (lungime)
Dimensiune in pozitie rabatata 97 cm (inaltime)* 106 cm(latime)*220cm (lungime)
Greutatea fotoliului 115 kg

Programe de masaj personalizate pentru sesiuni de relaxare a corpului si a mintii.
Mecanism cu Inteligenta Artificiala care scaneaza structura scheletica, forma muschilor, detecteaza punctele shiatsu si identifica nivelul de rigiditate musculara pentru un masaj cat mai apropiat de conditia ta fizica.

Fotoliu de masaj si relaxare cu recunoastere faciala

Acest fotoliu de masaj profesional cu Inteligenta Artificiala, detecteaza automat structura musculo-scheletala si depisteaza punctele shiatsu de pe tot corpul, folosind aceste informatii pentru a personaliza masajul. Inada Robo scaneaza, de asemenea, nivelul de rigiditate al muschilor pentru a determina viteza si intensitatea rolelor. Atunci cand muschii sunt incordati, rolele vor oferi un masaj lent si profund, trecand treptat la un masaj mai bland si mai ritmic pe masura ce muschii se relaxeaza. Recunoasterea faciala permite fiecarui membru al familiei sa se conecteze cu usurinta cu setarile sale unice, doar asezandu-se si uitandu-se la ecranul tabletei.

Fotoliu cu mecanism de masaj hibrid

Mecanismul de masaj hibrid A.I. si tehnica ,,5 degete”, imita senzatia oferita de masajul realizat de profesionisti. Astfel, acest fotoliu de masaj profesional Inada Robo poate înlocui cu succes orice maseur personal calificat.

Fotoliu de masaj independent pentru fiecare parte a corpului

  Concentreaza masajele pe anumite parti ale corpului si selecteaza zonele pe care preferi sa le eviti (din cauza unor rani etc.) Daca nu ai in vedere un anumit program, acest fotoliu de masaj profesional va recomanda un program bazat pe starea actuala a corpului.

Fotoliu de masaj cu 4 difuzoare si functie de reducere a zgomotului

Imbunatateste sesiunea de relaxare ascultand muzica preferata prin conectare la tableta sau smartphone-ul.