Fotoliul cu Masaj Inada Dreamwave

Fotoliul cu Masaj Inada Dreamwave

Fotoliu cu Masaj Inada Dreamwave 

Disponibil pentru comandă.

Pret: 32000 Ron

Pret redus: 23.900 Ron

Vezi Catalogul şi Culorile disponibile, care se potrivesc locuinței tale.

Fotoliul cu masaj Inada Dreamwave este dotat cu funcția patentată de detectare a punctelor shiatsu. Este o functie de scanare a formei corpului pentru a personaliza fiecare sesiune de masaj în funcție de profilul copului.

100 de perne de aer localizate în jurul mâinilor, picioarelor, gambelor, şezutului, umerilor, gâtului şi taliei, care oferă un masaj ritmic, de relaxare prin compresie.

sau, suna-ne oricand
+4 0756 715 777

Distribuie:

Tags:Fotoliul de masaj Inada Dreamwave masaj relaxare masaj limfatic masaj sciatic drenaj limfatic

Având experiență de peste 65 de ani în domeniul producției de fotolii cu masaj, misiunea companiei Inada Family  este de a dezvolta şi îmbunătăți în continuu tehnologia fotoliilor de masaj şi crearea unor programe de masaj pentru maximizarea beneficiilor si îmbunătățirea săntății utilizatorilor.

Design Unic, Simplist Japonez

Design Unic, Simplist Japonez

Fotoliul cu masaj Inada Dreamwave oferă confort şi un aspect unic locuinței tale datorită designului său simplist, elegant, primitor, comfortabil, care este potrivit pentru orice locunță.

Fotoliul cu masaj Inada Dreamwave elimină imaginea îngrozitoare al altor fotolii cu masaj prin liniile sale elegante, o formă compactă și un design unic și elegant, cu caracteristici simpliste japoneze.

Inada Dreamwave este fotoliul de masaj care se portiveşte pentru toți membrii familiei. Acest model de fotoliu cu masaj deschide o nouă eră a tehnologiei folosite în producția fotoliilor cu masaj, în tehnicile de masaj folosite, iar programele de masaj sunt create cu scopul de a îmbunătății starea fizică, sănătatea utilizatorilor.

Funcții şi programe de masaj

-  Funcția "Therapist’s Touch" oferă masaj pentru umeri şi zona cervicală.

-  Noua funcție Dreamwave oferă un masaj ideal persoanelor care doresc să se relaxeze

- Funcția “ Youth”, este un program de masaj conceput special pentru persoane tinere, peste 14 ani

 

Functia Therapist's Touch

Functia Therapist's Touch

Sistemul "Shiatsu Pull-Kneading Air System" 

Prima funție în industria fotoliilor cu masaj, care combină masajul pentru zona cervicală şi masajul pentru umeri prin sistemul care funționează cu compresia pernelor de aer, sistem care oferă un masaj cu tehnică de frământare. Sistemul, ridică gâtul din ambele părți, după care pernele de aer încorporate în fotoliu din  zona gâtului aplică presiune asupra punctelor Shiatsu, mişcându-se în jos.

Această metodă de masaj ameliorează rigiditatea cauzată de lipsa de exercițiu şi de faptul că umerii şi gâtul rămân prea mult timp în aceeași poziție.

Această funcție oferă un masaj optim pentru zona cervicală şi umeri, reuşind să relaxeze şi să amelioreze durerile simțite în aceste zone.

Funcție de masare completă a brațului

Funcție de masare completă a brațului

Inada Dreamwave este primul fotoliu cu masaj din lume, care oferă masaj  braţului complet. Masajul este realizat cu ajutorul celor 20 de perne de aer, care masează cu tehnică de frământare partea superioară al braţului, antebraţul, până la vârful degetelor, oferind un masaj temeinic întregului braţ.

Această funcţie vă oferă experienţa unui masaj unic, cu tehnică de frământare. Părţile laterale ale fotoliului cu masaj,  care cuprind braţele, sunt reglabile, permit ajustarea lăţimii pentru a se potrivi oricărui tip de corp, astfel încat Dumneavoastră sa puteti beneficia de un masaj personalizat.

Funcţia de întindere a întregului corp - Funcţia “Streching”

Funcţia de întindere a întregului corp - Funcţia “Streching”

Această funcţie conţine programe de masaj cu tehnică de întindere a muşchilor în vederea îmbunătăţirii mobilităţii încheieturilor (glezne, genunchi, talie). Aceast tip de masaj cu tehnică de  întindere ajută la reducerea durerilor musculare, îmbunătăţesc postura, reduc riscul apariţiei durerilor lombare, cresc vascularizarea şi hranirea ţesutului articular, şi îmbunătăţesc coordonarea musculară.

Funcţia de masaj oscilantă cu vibraţii şi încălzire

Funcţia de masaj oscilantă cu vibraţii şi încălzire

Masajul cu perne de aer produce o senzaţie de legănare care ajută la relaxarea corpului, în timp ce vibrația oferă o stimulare ușoară a muşchilor. Mişcarea oscilantă şi vibrațiile realizate cu cele 100 de perne  de aer, calmează durerile musculare, şi oferă o relaxare generală. Dubla încălzire din zona lombară şi a şezutului, ajută la relaxarea mai profundă a muşchilor şi reducerea durerilor lombare.

Funcția de masaj

Funcția de masaj "Swing"

Noua funcție Swing imită mişcările / acțiunile unui terapeut de masaj  profesionist. Noua presă laterală funcționează  prin compresarea pernelor de aer si oferă un masaj cu senzație de legănare. Acest program este conceput pentru a vă ajuta să vă simțiți și mai relaxat după masaj.

Avantajul aerului folosit pentru apăsarea rolelor oferă o masare ușoară și confortabilă, cu rolele care ies până la aprox. 7cm pentru a oferi un masaj complet la spate.

Folosirea pernelor de aer pentru ajustarea profunzimii masajului cu role, pentru spate este o inovaţie patentată, realizată de Inada Family, funcţie ce face ca fotoliile cu masaj Inada Family să fie unice, iar senzaţia oferită de această tehnică ne mai fiind găsită la nici un alt fofoliu cu masaj, din lume.

 

Funcția “ Youth” -  Program de masaj pentru tineri

Funcția “ Youth” - Program de masaj pentru tineri

Acest nou program de masaj este destinat tinerilor cu vârsta de peste 14 ani, aflaţi în a doua etapă de creștere. Unghiul înclinat este setat automat, după efectuarea scanării corpului, astfel oferind  tinerilor un masaj care îi ajută să scape de rigiditatea musculară şi rigiditatea încheieturilor și să se revigoreze. Acest program oferă un masaj mai puțin stimulant mecanic pentru muschii spatelui, creând o senzație blândă care serveşte la reducerea stresului.

Caracteristicile fotoliului cu masaj Inada Dreamwave

Caracteristicile fotoliului cu masaj Inada Dreamwave

Fotoliul cu masaj Inada Dreamwave este conceput pentru a corespunde nevoilor fiecăruia, indiferent de vârsta sau stil de viaţă.

Masaj 3D actualizat

Detectarea punctelor Shiatsu (funcţie patentată)

Masaj cu compresie de aer pentru corpul întreg

Masajul umărului superior

Masaj cu vibrații pentru spate

Terapie termică pentru partea inferioară a spatelui şi şezut

înclinare automată

8 programe automate

 

Specificatiile fotoliului cu masaj Inada Dreamwave

Specificatiile fotoliului cu masaj Inada Dreamwave

Inada Dreamwave poate fi înclinat la orice unghi între aprox. 120 ° și 165 ° de la podea. Unghiul suportului pentru picioare poate fi reglat cu aprox. 90 ° în funcție de preferințe. Masajul pentru coapse si picioare este capabil să facă ajustări în funcție de lungimea piciorului fiecărei persoane, asigurându-se că airbagurile de masaj se concentrează pe zonele corecte.

Specificatiile fotoliului de masaj Inada Dreamwave

Specificatiile fotoliului de masaj Inada Dreamwave

Dimensiune in pozitie normala 121cm (inaltime)*93cm (latime)*139cm (lungime) 

Dimensiune in pozitie rabatata 76cm (inaltime)*97cm(latime)*210cm (lungime) 

Greutatea fotoliului 115 kg

Alimentare curent 220-230V

Suntem Unicul Reprezentant Oficial al producatorului Japonez Inada Family, in Romania.

Cere Catalogul