Skip to main content

Fotoliu de masaj Inada 3S Flex

Disponibilitate : Indisponibil

Acest fotoliu cu masaj Inada 3S Flex este un produs special pentru imbunatatirea flexibilitatii si a mobilitatii corpului.
Ofera programe de masaj cu intindere pentru relaxarea muschilor și articulatiilor.

Cere oferta

Descriere

Fotoliu de masaj profesional

Acest fotoliu de masaj difera de produsele standard, atat prin designul impunator, materialele durabile la uzura, cat si prin functionalitate.

Mecanism 3D Push-Out

Role de masaj 4D

Detectarea punctelor Shiatsu

Masaj cu compresie de aer

Masaj cu incalzire pentru partea inferioara a spatelui si sezut

Inclinare automata

Timer reglabil

Telecomanda usor de utilizat

Mai usor de utilizat decat ai putea crede!

Flex 3S este echipat cu gama uimitoare de caracteristici, dar este mult mai usor de utilizat decat ti-ai imagina. Datorita presetarilor, te poti bucura de primul tau masaj profesional cu o simpla apasare de buton.

Programe de masaj cu intindere

Acest fotoliu de masaj ofera programe pentru intinderea completa a corpului, precum si masaje robotice specifice, focusate pe diferite zone unde simti oboseala sau rigiditate.

Fotoliu de masaj cu tehnologie de detectare a punctelor Shiatsu

Punctele Shiatsu sunt localizate automat de senzorii optici in functie de forma corpului utilizatorului, ceea ce creeaza un masaj personalizat si mai eficient.

Programe de masaj la punct fix

Acest fotoliu de masaj profesional include programe de masaj pentru relaxarea diferitelor zone de pe suprafata spatelui, ceea ce ajuta si la corectarea posturii. Principala cauza a durerilor de spate este compresia discului spinal, iar masajul amelioreaza aceasta presiune, oferind o senzatie de relaxare aproape instantanee a disconfortului la spate.

Masaj robotic pentru gambe si picioare

Acest fotoliu de masaj electric profesional include programe de relaxare a gambelor si a picioarelor.  Dispozitivul ofera masaj de compresie cu perne de aer, precum si masaj cu incalzire in talpa, ceea ce stimuleaza circulatia sangelui, relaxeaza muschii intepeniti si elimina senzatia de picioare grele.

Fotoliu masaj cu incalzire in zona lombara

Functia de incalzire a fotoliului de masaj Inada 3S Flex vizeaza zona lombara, zona sezutului si a bratelor.  Masajul cu incalzire a mainilor este ideal pentru cei care sufera de artrita, iar incalzirea picioarelor este benefica persoanelor care stau in picioare cateva ore pe zi.