Skip to main content

Fotoliu de masaj Inada Calabo

Disponibilitate : In stoc

Cel mai popular fotoliu de masaj echipat cu programe pentru întinderea corpului și cu masaje pentru picioare si talpi.

Cere oferta

Descriere

Fotoliu de masaj usor de utilizat

Acest fotoliu de masaj și relaxare detine o telecomanda cu design intuitiv, simplu de utilizat, care iti permite sa schimbi directia si intensitatea rolelor pentru un masaj ajustat cat mai rapid.

Programe de masaj recomandate pentru postura corecta

Masaj cu intindere
Acest fotoliu de masaj include programul de intindere a muschilor abdominali si ai spatelui pentru a creste flexibilitatea si mobilitatea corpului.

Masaj pentru gambe si talpi
Inada Calabo stimuleaza musculatura gambelor datorita programului de masaj prin presiune cu perne de aer. Simultan, te poti bucura de masaj cu reflexoterapie in talpa, datorita rolelor care aplica presiune asupra punctelor reflexe din aceasta zona.

Dimensiuni

Latime aprox. 85 cm (33 inchi) x adancime Aprox. 119 (175) cm (47 (69) inchi)  inaltime aprox. 120 (72) cm (47 (28) inchi.) Numerele din paranteze corespund atunci cand fotoliul de masaj este inclinat maxim.
Unghi de inclinare fara trepte (inclinare cu motor electric) de la aproximativ 110° la aproximativ 165° față de planul orizontal
Greutate aprox. 63 kg (139 lbs.)

Fotoliu de masaj pentru imbunatatirea circulatiei

Inada Calabo este echipat cu doua role speciale care stimuleaza direct punctele de presiune ale picioarelor (Yusen și Sokushin), promovand circulatia sangelui de la talpa spre alte zone din corp. Yusen sunt punctele de presiune din partea superioara a talpilor. Sokushin sunt punctele de presiune situate in partea centrala a talpilor. Stimularea acestora poate revitaliza rinichii si poate ameliora tensiunea din organism.

Scaun de masaj de designer Inada

Proiectat pentru a se potrivi oricărui interior de către un designer de interior
„Vreau un aparat de masaj autentic, dar vreau să se potrivească cu interiorul camerei mele…”
Ne-am concentrat pe obținerea unui design asemănător mobilierului, inclusiv culorile, țesăturile și formele sale și altele asemenea, pentru a se potrivi spațiilor de locuit.
Începând de astăzi, casa ta este salonul tău de relaxare, indiferent de stilul tău de viață.

Supervizor de proiectare Dna Tomoko Ikegai
Înființată ikg inc. în 2006, după ce a lucrat într-un birou de proiectare arhitecturală. A fost implicat în proiectarea de facilități comerciale precum „Futako Tamagawa Tsutaya Electrics” și „B&B ITALIA TOKYO” și design rezidențial. Câștigător a nenumărate premii în Japonia și în întreaga lume.

Fotoliu de masaj cu design compact pentru economie de spatiu

Drept solutie la preocupari precum „dorim un fotoliu de masaj profesional, dar nu avem mult spatiu disponibil in camera” sau  „fotoliul de masaj este prea mare pentru a fi mutat sau instalat”, iti propunem acest fotoliu de masaj  ideal pentru apartamente, holuri, sali de asteptare, birouri sau zone de relaxare in care dimensiunile nu sunt prea generoase.