Skip to main content

Fotoliu de masaj Inada Dreamwave

Disponibilitate : Indisponibil

Fotoliul cu masaj Inada Dreamwave este dotat cu functie speciala pentru persoanele cu varsta de peste 14 ani.

Cere oferta

Descriere

Cel mai exclusivist fotoliu de masaj

Modelul de fotoliu cu masaj Inada Dreamwave impresioneaza datorita designului exclusivist, integrabil in orice stil de amenajare, ceea ce il face potrivit pentru locuinte, birouri, centre de relaxare etc.
Inada Dreamwave imprima o nota rafinata locuintelor prin liniile sale elegante, forma sa compacta și prin designul cu caracteristici simpliste japoneze.

Inada Dreamwave, un fotoliu de masaj pentru intreaga familie

Fotoliul cu masaj Inada Dreamwave este creat pentru a corespunde nevoilor fiecaruia, indiferent de varsta sau stil de viata

Masaj 3D

Detectarea punctelor Shiatsu (functie patentata)

Masaj cu compresie de aer pentru tot corpul

Masaj cu incalzire pentru spatele inferior si pentru sezut

Dimensiuni

Dimensiune in pozitie normala 121cm (inaltime)*93cm (latime)*139cm (lungime)

Dimensiune in pozitie rabatata 76cm (inaltime)*97cm(latime)*210cm (lungime)

Greutatea fotoliului 115 kg

Alimentare curent 220-230V

Functia de masaj Therapist’s Touch

Aceasta functie imbina masajul pentru zona cervicala si umeri, utilizand un mecanism bazat pe miscarea pernelor de aer. Masajul de compresie cu perne de aer atenueaza rigiditatea din zona cervicala si a umerilor cauzata de mentinerea prelungita a aceleasi pozitii.

Fotoliu cu masaj complet pentru brate

Inada Dreamwave este primul fotoliu de masaj din lume care ofera un masaj complet al musculaturii bratelor. Acest masaj este realizat prin intermediul pernelor de aer, care aplica miscari de framantare din zona superioara a bratului, continuand cu antebratul si ajungand pana la varfurile degetelor. Partile laterale care sustin bratele sunt reglabile, ceea ce face posibila ajustarea latimii pentru a se potrivi perfect corpului tau.

Functia „Stretching”, masaj electric de intindere a corpului

Acest fotoliu de masaj profesional ofera masaje de intindere in vederea imbunatatirii mobilitatii incheieturilor. Aceast tip de masaj cu tehnica de stretching ajuta la calmarea contracturilor musculare, corecteaza postura, relaxeaza zona lombara si sustine circulatia sangelui si a limfei.

Masaj cu perne de aer si incalzire

Masajul cu perne de aer stimuleaza musculatura, calmeaza zonele intepenite, elimina oboseala din muschi oferind o senzatie de relaxare generala. Dubla incalzire din zona lombara si a sezutului, ajuta la relaxarea in profunzime a tesuturilor.

Functia de masaj „Swing”

Noua functie Swing imita miscarile / tehnicile unui terapeut de masaj  profesionist.
Acest fotoliu de masaj cu role speciale care ies pana la aprox. 7 cm asigura un masaj complet pe suprafata spatelui.
Folosirea pernelor de aer pentru ajustarea profunzimii masajului cu role la spate este o inovatie patentata, realizata de Inada Family.

Funcția “ Youth” – Program de masaj pentru tineri

Acest nou program de masaj electric este conceput pentru tinerii cu varsta de peste 14 ani. Dupa efectuarea scanarii corpului, fotoliul de masaj profesional ofera un masaj personalizat, ajutand corpul sa elimine rigiditatea musculara si articulara. Programul stimuleaza muschii spatelui, generand o senzatie de revigorare si contribuind la reducerea oboselii.