Skip to main content

iCOCOON, un fotoliu de masaj elitist ce redefineste conceptul de relaxare!

Design sofisticat pentru interioare exclusiviste.
Airbag-uri reglabile pentru confort personalizat.
Tehnologie revolutionara de masaj, capabila sa se adapteze in functie de conditia fizica a fiecarui utilizator.

https://www.youtube.com/watch?v=s5S8j2xSqdg

60 de ani de evolutie tehnologica.

Airbagurile cu performanta superioara asigura un confort fara precedent.

Sistem unic de masaj robotic: perne cu spuma de memorie!

Creeaza sesiuni de relaxare personalizate preferintelor tale! Intensitatea pernelor de aer poate fi ajustata individual pe fiecare zona a corpului. Astfel, te poti bucura de masaj bland la picioare, in timp ce zona spatelui este masata ferm la finalul unei zile active!

Design rezistent realizat din materiale durabile, perfecte pentru utilizare intensa!

Materialul este conceput sa reziste la uzura, fiind totodata placut la atingere.

Fotoliu de masaj cu sistem de memorare a programului preferat

Setarile favorite de masaj pot fi stocate in memorie si pot fi activate oricand simti nevoia de o noua sesiune de relaxare.

Pernele de aer se contureaza dupa forma corpului, ajustandu-se individual in functie de persoana care se aseaza in fotoliul de masaj.

Supervizat de designerul de interior
Tomoko Ikegai

Tomoko
Ikegai Tomoko/Arhitect/Designer
După ce a lucrat la Architectural Design Office (Matsuda Hirata Sekkei), a înființat IKG Co., Ltd. în 2006. Pe lângă proiectarea Futakotamagawa/Tsutaya Home Appliances, showroom-ul B&B Italia Tokyo, case de lux personalizate și vile, ea își extinde și cariera către facilităţi comerciale.

„Vom ridica cel mai recent masaj cu inteligență artificială gestionat de Family Inada la cea mai bună lume. Totul a început cu aceste cuvinte ale președintelui Inada. Cred că de aceea a fost nevoie să trecem dincolo de tărâmul scaunelor de masaj. Ceva în care să fii înfășurat. Este o experiență meditativă, nu ceva pe care stai. Nu mai este un scaun. Imaginea ta învelită în iCOCOON este un fluture și trebuie să fie frumoasă. Viața de zi cu zi este plină de lucruri frumoase.  Funcționalitățile reunesc tehnologia și înțelepciunea Family Inada. Sunt mândră că am asistat la nașterea iCOCOON.”

Noul fotoliu de masaj profesional este realizat din materiale moi, delicate la contactul cu pielea, ceea ce asigura un mediu confortabil pentru relaxare de lunga durata.

Un design inedit si o tehnologie de masaj care tine pasul cu nevoile corpului tau

Fotoliu de masaj cu LED-uri incorporate

Fiecare panou lateral este dotat cu lumina LED incorporata, ceea ce amplifica senzatia de relaxare pe care o experimentezi in timpul masajului. Oamenii sunt nascuti cu un ritm biologic, cunoscut si sub numele de „ceasul corporal”. Acest model de lumina a fost dezvoltat în colaborare cu Dr. Kenji Obayashi, un profesor specializat în cercetare, desemnat la Universitatea Medicala Nara.
Efectele luminii asupra ritmurilor biologice. Oferim o experienta de relaxare fara precedent oamenilor care traiesc in societatea moderna, unde a pastra echilibrul dintre minte si corp reprezinta o provocare.

Relaxare prin muzica si masaj robotic

Pentru a amplifica confortul mental oferit de acest fotoliu cu masaj poti asculta muzica preferata, prin conectare la Bluetooth. Fotoliul de masaj imita miscarile experților in masaj pentru a oferi o relaxare completa asupra corpului, similara cu cea dintr-un salon de masaj.