Skip to main content

Fotoliul de masaj 3S Flex

Disponibilitate : Indisponibil

Produs în Japonia, fotoliul cu masaj Inada 3S Flex, este un produs special pentru îmbunătățirea flexibilității şi a mobilității corpului
Conține programe de masaj pentru întinderi musculare, pentru relaxarea diafragmei, pentru relaxarea muşchilor şi îmbunătățirea mobilității.
Telecomanda este uşor de utilizat şi are un design elegant.

Vezi oferta

Descriere

Fotoliul de masaj 3S Flex

Scaunele de masaj diferă atât prin modul în care sunt structurate, cât și prin modul în care funcționează. Această diferență contabilizează diferitele tipuri de scaune de masaj de pe piață. Pentru a ajunge la scaunul potrivit, ar trebui să înțelegeți cum funcționează scaunul, tipul de masaj pe care îl oferă și ce părți ale corpului vizează masajul. Cântăriți aceste informații în funcție de nevoile dvs. pentru a determina dacă scaunul va îndeplini cerințele dvs. terapeutice.

Caracteristici ale fotoliului de masaj Inada 3S Flex

Patru role de rulare și sistem ultra lent
Programe de asistență medicală
Mecanism 3D Push-Out
Capete de masaj 4D
Timer reglabil
Telecomanda usor de utilizat

Specificații ale fotoliului de masaj Inada 3S Flex

Masaj 3D actualizat
Detectarea punctelor Shiatsu (funcţie patentată)
Masaj cu compresie de aer pentru corpul întreg
Masajul umărului superior
Masaj cu vibrații pentru spate
Terapie termică pentru partea inferioară a spatelui şi şezut
înclinare automată
8 programe automate

Mai ușor de utilizat decât ai putea crede!

Deși este adevărat că Flex 3S vine cu o gamă uimitoare de caracteristici, acest scaun de masaj este mult mai ușor de utilizat decât ți-ai imagina. Orice scaun care oferă mai mult de 500 de combinații de masaj este obligat să aibă nevoie de timp pentru a-l putea utiliza complet, dar puteți spune că Inada a petrecut mult timp pe designul telecomenzii și a dat roade.  Deși ar putea dura câteva zile să stăpânești tot ceea ce poate face acest scaun, datorită presetărilor, te poți bucura de primul tău masaj de talie mondială cu o simplă apăsare de buton

Funcția de întindere a corpului

În ceea ce privește denumirea celei mai impresionante caracteristici a modelului, ar fi dificil să alegeți între masajul cu aer și întinderea corpului, ceea ce este remarcabil. Din punct de vedere pur terapeutic, probabil că ar trebui să alegem întinderea corpului, dar, desigur, există multe lucruri care ne plac la masajul cu aer. În ceea ce privește întinderea corpului, din nou, Inada oferă stil. Puteți opta pentru o întindere completă a corpului sau puteți selecta o anumită regiune pentru o întindere mai specializată.

Detectarea punctelor shiatsu pe tot corpul și înțelegerea punctelor de masaj eficiente

Punctele Shiatsu sunt găsite automat de senzorii optici în funcție de forma corpului utilizatorului. Această tehnologie unică este capabilă să localizeze punctele Shiatsu folosind senzori optici. Găsirea punctelor Shiatsu creează un masaj mai eficient și mai personalizat. Durerile pot fi ușurate în mod eficient printr-un masaj perfect cu un sistem dezvoltat prin experiență și tehnologie.

Funcția de alegere a zonei de masaj

Functii de masaj oferite pentru întinderea spatelui inferior, întinderea întregului corp, îndreptarea posturii. Motivul pentru care contează întinderea (stretching) corpului este acesta: principala cauză a durerilor de spate este compresia discului spinal. Intinderea ameliorează această presiune, oferind o ameliorare aproape instantanee a durerii dacă suferiți de dureri cronice de spate. Intinderea este destul de robustă și are același efect de bază ca și când te duci la chiropracticantul tău pentru a obține o ajustare, cu avantajul fiind că o poți face din confortul casei, oricând îți place. Faptul că puteți alege dintr-un total de patru variante ale temei este o caracteristica specială a acestui scaun de masaj.

Funcția de masaj pentru gambe și picioare

Fotoliul de masaj Inada 3S Flex oferă atât un masaj la gambe, cât și un masaj la picioare, deși nu are role pentru picioare, scaunul de masaj Inada 3S Flex ofera un masaj cu aer sublim. Cu masajul cu aer, ca unul dintre semnele distinctive ale Flex 3S, veți obține un masaj de calitate pentru picioare și gambe. În plus, adăugarea de căldură o face și mai bună. De fapt, dacă petreceți câteva ore pe zi pe picioare, este corect să spuneți că aceasta va fi probabil caracteristica dvs. preferată.

Funcția de căldură

Functia de incalzire a fotoliului de masaj Inada 3S Flex este mult apreciata si unica. Incalzirea se face pentru zona lombara, zona sezutului si a bratelor pe palma. Incalzirea nu se face la un grad care sa fie deranjant ci se face exact cu o temperatura care va oferi o mai mare senzatie de relaxare. Incălzirea mâinilor este glorioasă, în special pentru cei care suferă de artrită, iar incălzirea picioarelor este întotdeauna apreciată de persoanele care stau pe picioare câteva ore pe zi. În orice caz, faptul că căldura este prezentă este un plus imens, iar locațiile sale vor fi pe placul unei zone largi de pe piață.