Fotoliul de masaj Inada Therapina Robo Red

Fotoliul de masaj Inada Therapina Robo Red

Fotoliul de masaj Inada Therapina Robo

Acum si in Romania prin Dealer-ul Autorizat pentru gama de Fotolii de Masaj Therapina a producatorului japonez FAMILY INADA.

Inada Robo Red este un model Editie Limitata, disponibil pentru precomenzi.

Contactati-ne pentru comenzi.

Pret: 44300 Ron

Stock: Disponibil

sau, suna-ne oricand
+4 0756 715 777

Distribuie:

Tags:Fotoliu Masaj Inada Robo. Cel Mai Bun Fotoliu de Masaj. Inada Robo
Fotoliul cu masaj Inada Robo Red

Fotoliul cu masaj Inada Robo Red

Scaunul de masaj Inada Robo este rezultatul multor ani de cercetare a tehnicilor fotoliilor de masaj și design al fotoliilor de masaj. Fotoliul Inada Robo duce masajul la un nivel cu totul nou, cu rolele de masaj hibride în stil quad asociate cu tehnologia A.I., cu scopul de a depăși mâinile omului si calitatea masajului uman. Programele sunt concepute sa fie personalizate pentru fiecare utilizator si sa fie potrivite fiecarui membru al familiei (peste 12 ani).

Fotoliul cu masaj Inada Therapina Robo Red

Fotoliul cu masaj Inada Therapina Robo Red

Mișcarea tridimensională a rolelor de masaj, este posibilă prin combinarea AI cu un mecanism de mână care se extinde până la a doua articulație a degetului. Puteți experimenta confortul de a fi ținut de mâini umane tratând (masand) întregul braț cu „bradul apucător” prin mecanismul hibrid AI.

Alegerea zonelor de masaj

Alegerea zonelor de masaj

După alegerea unei zone de masaj, puteți alege locurile pe care doriți să le săriți.  Puteți alege o zonă specifică pe care Inada ROBO ar trebui să o maseze sau nu (sa o evite). Odată ce ați ales un program de masaj, puteți alege zona de masat după bunul plac. Poate ai mușchii contractați doar într-o anumită zonă sau poate vrei doar să eviți o zonă. Inada Robo se adaptează nevoilor utilizatorului și vă oferă cel mai bun masaj în funcție de preferințe. Această funcție este foarte benefică pentru a avea control deplin asupra zonelor masate, dacă unele sunt mai rigide și doriți să creșteți intensitatea și stilul treptat, pentru a beneficia de un masaj sigur și sănătos.

Tipuri de masaj: Masaj Cervical, Masaj Lombar, Masaj al mainilor, Masaj pentru picioare, Masasaj pentru imbuntatirea circulatiei sangelui, Masaj pentru relaxarea unor contracturi, Masaj Limfatic, Masaj de intindere (stretching), Masaj pentru sportivi, Masaj usor pentru persoane mai in varsta, Masaj pentru persoane sedentare, Masaj corectare postura, Masaj Pentru imbunatatirea mobilitatii (ligamentelor).

Functie de recunoastere automata a persoanei

Functie de recunoastere automata a persoanei

Inada AI detectează rigiditatea musculară și masează în funcție de starea fizică. În funcție de forma și dimensiunea mușchiului persoanei care primește masajul și de nivelul de rigiditate musculară în acest moment, mecanismul inteligenta artificiala ajustează operația de masaj la forța și timpul optim. Viteza de mișcare a rolelor este controlată în funcție de sarcina primită de la role în timpul unui masaj, astfel încât zonele întărite să fie masate adânc și lent și odată ce nu sunt rigidizate, se masează ritmic.

Programe de masare a zonei cervicale

Programe de masare a zonei cervicale

Manipulând cu atenție mușchii din jurul spatelui, o zonă care tinde să acumuleze tensiune, noul scaun de masaj Robo poate oferi o atenuare a durerii atât de necesară și poate relaxa umerii înțepeniti.  În același mod ca atunci când un terapeut de masaj vă maseaza umerii, Robo se poate deplasa în direcția laterală folosind airbaguri, permițând umărului să se deschidă din față, astfel încât scaunul să poată stimula corect punctul shiatsu situat acolo.

Functia de ''Masare cu 5 Degete''

Functia de ''Masare cu 5 Degete''

Masaj cu cinci degete pentru brațe. Celulele de aer țin ușor antebrațul și maseaza prin alternarea presiunii. Aceeași tehnologie de articulație suplimentară a fost plasată în brațe, de asemenea, pentru a se realiza masajul mainilor. Vă puteți bucura de confortul unui masaj la maini care sunt masate usor, iar apoi sunt masate apoi printr-o miscare ''fata-spate'', pentru a ameliora tensiunea musculară într-o zonă prea des neglijată.

Program de masaj shiatsu 3D pentru picioare

Program de masaj shiatsu 3D pentru picioare

Tehnica de masaj 3D pentru picioarele ofera senzatia ca ar fi tinute de maini umane. În plus, în timp ce se deplasează în sus și în jos, mecanismul cu rolele de masaj pentru picioare, se vor masa si talpile picoarelor, persoanalizat dupa marimea talpii.

Pernele de aer țin ușor piciorul în timp ce mecanismul 3D masează pentru a relaxa muschii contractati. Mecanismul de masaj a gambelor se reglează automat astfel încât să poată atinge cu precizie punctele principale de presopunctură. Pe măsură ce mecanismul de masaj se deplasează în sus și în jos, la stânga și la dreapta și în față și în spate, acesta reproduce senzația incredibilă a unui masaj puternic al gambei, executat de un maseur profesionist.

Caracteristici speciale ale fotoliului de masaj Robo Red

Caracteristici speciale ale fotoliului de masaj Robo Red

Alaturi de functiile de masaj sunt caracteristicile speciale ale fotoliului Inada Robo care il fac atat de potrivit pentru membrii familiei tale.

Recunoastere faciala, Recunoastere utilizatorului prin scanarea corpului, Masaj silentios, Dubla incalzire, Scanare activa a starii muschilor, Programe de masaj de relaxare, Programe de masaj profund, Boxe cu efect de reducere a zgomotului in exterior, Tableta cu ecran tactil, Programe de Masaj pentru toate zonele musculare ale corpului.

Suntem Unicul Reprezentant Oficial al producatorului Japonez Inada Family, in Romania.

Cere Catalogul