Fotoliul de masaj Lupinus Light Negru Family Inada

Fotoliul de masaj Lupinus Light Negru Family Inada

Cea mai nouă gamă de fotolii cu masaj de la FAMILY INADA, gama Therapina.

Fotoliul cu masaj LUPINUS Light

 

sau, suna-ne oricand
+4 0756 715 777

Distribuie:

Tags:fotoliu de masaj FAMILY Inada Therapina

Inada Family este un producător japonez de  fotolii cu masaj, care oferă produse de înaltă calitate pentru  îmbunătățirea în mod eficient sănătății fizice și calitatea vieții.

Fotoliile cu masaj masaj Inada sunt create pentru a spori vindecarea pe cale  naturală și a oferi bunăstare utilizatorilor.

Fotoliile cu masaj „TERAPINA” reprezintă cea mai eficientă metodă  pentru a ne îmbunătății condiția fizică, oefră relaxare, este util pentru eliminarea stresului şi calmarea muschilor rigizi. Aceste beneficii  le poți avea în confortul locuintei tale.

Fotoliul cu masaj Inada Lupinus Light conține tehnici de masaj profesionale, concepute special pentru relaxarea şi eliminarea rigidității acumulate ale muşchilor

 

 Sistem de detectare al punctelor Shiatsu – sistem care se potriveşte oricarei persoane

Sistem de detectare al punctelor Shiatsu – sistem care se potriveşte oricarei persoane

Punctele Shiatsu diferă pentru fiecare persoană în funcție statură şi forma corpului. Sistemul încorporat în fotoliul cu masaj detectează în mod automat aceste puncte shiatsu. Odată ce sitemul scanează şi recunoaşte tipul corpului şi punctele shiatsu ale utilizatorului, rolele sunt ajustate astfel încât mişcările de masaj să fie efectuate pe punctele exacte (oferă un masaj personalizat).

 

 

Mecanism cu Inteligență Artificială cu 8 axe, încorporat

Mecanism cu Inteligență Artificială cu 8 axe, încorporat

Sistemul de control automat, încorporat, execută mişcări independente în stânga şi dreapta. Intensitatea masajului este controlată de mecanismul cu Inteligență Artificială în funcție de rigiditatea muşchilor. Mecanismul cu 8 axe se ajustează automat în funcție de rigiditatea muşchilor atât pe partea dreaptă cât şi pe partea stângă şi pe partea din spate în vederea efectuării unui masaj echilibrat.

Masaj personalizat pentru brațe

Masaj personalizat pentru brațe

Fotoliul cu masaj Inada Lupinus Light conține trei tehnici profesionale de masaj pentru brațe, create sub supraveghere profesională, care sunt efectuate cu ajutorul a 72 de perne de aer localizate pe partea stângă şi partea dreaptă şi execută mişcări diverse cum ar fi: mişcări centrifugale şi centripetale şi mişcări ritmice în punctele shiatsu ale brațelor.

Fotoliul este echipat cu un total de 72 de perne de aer: 36 pentru fiecare braț

 

 

Masaj personalizat pentru picioare

Masaj personalizat pentru picioare

Fotoliul cu masaj conține trei programe de masaj, create sub supraveghere profesională, special pentru picioare. Aceste tehnici de masaj sunt efectuate cu ajutorul a 92 de perne de aer poziționate pe partea stângă şi dreaptă. Mişcările de masaj efectuate sunt diverse şi includ mişcări centrifugale, centripetale, masaj cu tehnică de întindere, masaj pentru talpa piciorului, masaj pentru punctele shiatsu ale piciorului şi masaj shiatsu.

Fotoliul cu masaj Inada Lupinus Light este echipat  cu un total de 92 de perne de aer: 30 pentru ambele picioare și 16 pentru ambele tălpi

Specificațiile fotoliului cu masaj Lupinus Light

Specificațiile fotoliului cu masaj Lupinus Light

Dimensiune în poziție normală:  

* 106 cm (inaltime),

 * 81 cm (latime)

* 132 cm (lungime) 

Dimensiune în poziție rabatată:

* 90 cm (înălțime)

* 81 cm(lățime)

* 187 cm (lungime) 

Greutatea fotoliului 75 kg

Suntem Unicul Reprezentant Oficial al producatorului Japonez Inada Family, in Romania.

Cere Catalogul