Garantie, Politica de retur

Garantia produselor vandute pe site-ul www.inada-family.ro 

Pentru toate produsele vandute pe site-ul www.inada-family.ro beneficiezi de certificate de garantie conform legislatiei in vigoare si politicii de garantie a producatorului Inada Family Co. Ltd. prin singurul Dealer-ul Autoriza din Romania: sc JHC INTERNATIONAL srl.

In cazul in care produsul se defecteaza in perioada de garantie, reparatia iti este asigurata de propriul departament de service sau de un tehnician autorizat din reteaua de service autorizata.  In cazul unei defectiuni in perioada de garantie, reparatia se va face cu piese noi, oferite gratuit, garantia acoperind costul pieselor si costul manoperei.

Persoanlul tehnic autorizat va constata defectiunea si va hotara daca produsul necesita inlocuirea completa sau repartia se va efectua la locatia dumneavoastra sau produsul trebuie preluat in vederea efectuarii reparatiei.  

Garantia se ofera pe baza facturii emise la achizitionarea produsului, unde va fi mentionata perioada de garantie si data inceperii garantiei, seria produsului.

Garantia oferita este de 2 ani, cu posibiltate de extindere, in momentul achizitiei, pana la 5 ani.

Garantia nu acopera defectiuni cauzate de nerespectarea conditiilor de exploatare din manualul de utilizare; in cazul unor deteriorari cauzate de orice soc mecanic: loviri, socuri electrice, defectuni cauzate de lichide sau foc sau de pastrare in conditii improprii sau defectiuni cauzate de condens sau de conditii de mezeala excesiva, sau de calamiati naturale, sau defectiuni cauzate de reparatii sau interventii executate de personal neautorizat de societatea noastra.

In cazul unei probleme tehnice ale produselor, pentru solutionare, este obligatorie contactarea departamentul tehnic, doar in scris, la adresa de mail: 

Politica de retur

Puteti solicita returul produselor achizitionate in termen de 5 zile de la data livrarii produselor. Cerea de retur si justificarea returului produselor se va face obligatoriu in scris catre adresa noastra de email:

. Raspunsul cererii de retur se va face in maxim 28 zile. Returul se poate face doar daca produsul va fi returnat in ambalajul complet, nedeteriorat, iar produsul nu prezinta urme de utilizare si/sau urme de deterioarare. 

Costul transportului returului va fi suportat de client. 

Nota de informare: Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului"

Garantia se ofera numai produselor achizitionate de pe site-ul www.inada-family.ro, si numai atunci cand se poate face dovada achizitionarii pe baza facturii.

Suntem Unicul Reprezentant Oficial al producatorului Japonez Inada Family, in Romania.

Cere Catalogul