Skip to main content

Garanție si politica de retur

 

Pentru toate produsele vândute pe site-ul www.inada-family.ro beneficiezi de certificate de garanție conform legislației în vigoare si politicii de garanție a producătorului Inada Family Co. Ltd. prin singurul Dealer Autorizat din România: SC JHC INTERNATIONAL SRL.
În cazul în care produsul se defectează în perioada de garanție, reparația iți este asigurată de propriul departament de service sau de un tehnician autorizat din rețeaua de service autorizată.  În cazul unei defecțiuni în perioada de garanție, reparația se va face cu piese noi, oferite gratuit, garanția acoperind costul pieselor si costul manoperei.
Personalul tehnic autorizat va constata defecțiunea si va hotărî dacă produsul necesită înlocuirea completă sau reparația se va efectua la locația dumneavoastră sau produsul trebuie preluat în vederea efectuării reparației.
Garanția se oferă pe baza facturii emise la achiziționarea produsului, unde va fi menționată perioada de garanție si data inceperii garanției, seria produsului.
Garanția oferită este de 2 ani, cu posibiltate de extindere, în momentul achiziției, până la 5 ani.
Garanția nu acoperă defecțiuni cauzate de nerespectarea condițiilor de exploatare din manualul de utilizare; în cazul unor deteriorări cauzate de orice soc mecanic: loviri, socuri electrice, defecțiuni cauzate de lichide sau foc sau de păstrare in condiții improprii sau defecțiuni cauzate de condens sau de condiții de umezeală excesivă, sau de calamități naturale, sau defecțiuni cauzate de reparații sau intervenții executate de personal neautorizat de societatea noastră.
In cazul unei probleme tehnice ale produselor, pentru soluționare, este obligatorie contactarea departamentul tehnic, doar in scris, la adresa de mail:
sc@inada-family.ro

Politica de retur
Puteți solicita returul produselor achiziționate in termen de 5 zile de la data livrării produselor. Cerea de retur si justificarea returului produselor se va face obligatoriu in scris către adresa noastră de email:
sc@inada-family.ro
Răspunsul cererii de retur se va face in maxim 28 zile. Returul se poate face doar dacă produsul va fi returnat in ambalajul complet, nedeteriorat, iar produsul nu prezintă urme de utilizare si/sau urme de deteriorare.
Costul transportului returului va fi suportat de client.
Nota de informare: Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzacționare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.
Garanția se oferă numai produselor achiziționate de pe site-ul www.inada-family.ro, si numai atunci când se poate face dovada achiziționării pe baza facturii.