Inada- cele mai bune fotolii cu masaj

De ce să alegi fotoliile cu masaj INADA?

Ȋn domeniul fotoliilor cu masaj, japonezii sunt lideri mondiali. Fotiliile cu masaj japoneze sunt caracterizate prin tehnologie, inovație, design-ul lor unic, eleganță, lux şi experiența pe care le oferă. Inada Family a inventat primul fotoliu cu masaj automar în anul 1962, astăzi fiind recunoscuți la nivel mondial în industria fotoliilor cu masaj. Compania Inada investeşte anual 10% din veniturile sale în vederea cercetării. dezvoltării şi inovării produselor sale, acest procent investit fiiind dublu față de media la nivel național, japonez şi până în 99% peste nivelul altor producători de fotolii cu masaj din lume. Inada Family este unic în industria masajului robotic datorită faptului că angajează terapeuți shiatsu şi se află în parteneriat cu şapte Universități în vederea dezvoltării fotoliilor cu masaj robotic, care să fie cât mai efective din punct de vedere medical şi terapeutic. Printre produsele Inada se regăseşte şi produsul cunoscut la nivel mondial: fotoliul cu masaj Snogo Dreamwave. Fotoliile cu masaj Inada ies în evidență dintre toate brandurile de fotolii cu masaj datorită tehnologiei, caracteristicilor sale, inovației şi al design-ului (stilului) său unic. Vă încurajăm să aflați mai multe despre fotoliile cu masaj robotic.

Ce este masajul inteliget?

fotoliu-cu-masaj_185

Programele de masaj Inada au fost create de experți în domeniul masajului astfel ca acestea să redea tehnicile de masaj făcute cu mâini umane, pe cale robotică. Produsele Inada sunt concepute pentru a oferi masaj shiatsu, care ajută la maximizarea senzației de uşurare, îndepărtează tensiunea şi rigiditatea muşchilor în acest fel creând o cale de eliminare al stresul cotidian.

Masaj terapeutic medical Având ca scop crearea unor programe pentru maximizarea beneficiilor oferite sănătății corpului, Inada colaborează cu zece Instituții de Cercetare în domeniul medical şi şapte Universități. Linia de produse Inada Family oferă beneficii cum ar fi: corectarea staturii, terapie cervicală prin tracțiune, terapie de întindere, masaj terapeutic pentru tot corpul, masaj terapeutic pe zone definite ale corpului şi reducerea stresului

cotidian.

Suntem Unicul Reprezentant Oficial al producatorului Japonez Inada Family, in Romania.

Cere Catalogul