Masaj Japonez

Va incapea fotoliul pe usa casei mele?

Dimeniunile cutiei fotoliului de masaj Inada, din gama THERAPINA, Inada 3S Flex.

Lungime 164 cm, latime 73 cm, inaltime 69 cm. In cazul in care ambalajul fotolului de masaj nu incape pe usa, tehnicienii nostrii vor introduce produsull in casa dumneavoastra, luandu-l afara din cutie, pentru a se face livrarea fara probleme.

Pot sa folosesc fotoliul de masaj din gama Therapina, de la Inada, in fiecare zi?

Da, fotoliile de masaj Therapina, de la producatorul Inada, se pot folosi in fiecare zi. Specialistii recomada un masaj de 15 - 30 minute in fiecare zi, studiile aratand faptul ca masajul este un mod de mentinere a sanatii fizice si a sanatatii mintale. Secole intregi masajul a fost central, in stilul de viata al asiaticilor. Beneficiile unui stil de viata, unde masajul este o rutina, sunt: stimuleaza energia, ajuta la atenuarea duerrilor de cap, migenelor; imbunatateste postura, ajuta la eliberarea stresului, imbunatateste somnul, reduce tesiunea musculara si durerile musculare, ajuta dexteritatea corpului, ajuta circulatia sangvina, ajuta la eliminarea acidului lactic cumulat din cauza stresului sau a exercitiilor fizice intense. 

Mă îngrijorează că sunetul de operare răsună la parter. Există o modalitate bună de a suprima sunetul?

Dacă vă preocupă zgomotul sau vibrațiile din împrejurimi sau de la etaj, folosiți un covor disponibil în comerț sau cauciuc antivibrație sub produs.

Este sigur să folosiți pe covoare incalzite sau încălzire prin pardoseală?

Nu este recomandata utilizarea de covor incalzit. Dacă pe covorul fierbinte este instalat un scaun de masaj, există riscul de incendiu din cauza deconectării cablului incalzit. Nu există nicio problemă cu utilizarea la încălzirea prin pardoseală

 Pot folosi două plăcuțe perne una peste alta?

Vă rugăm să nu utilizați două straturi de perne. Nu este recomandat.

Suntem Unicul Reprezentant Oficial al producatorului Japonez Inada Family, in Romania.

Cere Catalogul