Nichimu Inada

inada_en_345

 

Urmăresc sensul „fotoliilor cu masaj atractive pentru toate gospodăriile” și conduc industria  fotoliilor cu  masaj de când am înființat compania în 1962.  

 

Am intitulat fotoliile cu masaj ca fiind „ singurul produs destinat culturii sănătății inventat în Japonia”, țelul nostru fiind ca fiecare casă să dețină un astfel de produs la fel ca și cum dețin un televizor, frigider etc.

Deși Japonia trimite în lume diverse produse în zilele noastre, „scaunul de masaj” este unul dintre câteva produse care au fost inițial concepute, proiectate și dezvoltate în Japonia.  

Credem că masajul este dragoste. Dezvoltăm scaunul de masaj cu drag și speranță, persoanele care folosesc scaunul nostru de masaj devin mai sănătoase fizic. Cercetăm și dezvoltăm atât software cât și hardware pentru urmărirea produsului cu eficiență de efect. Scaunul de masaj joacă un rol important pentru a nu ușura rigiditatea, dar a vindeca inimile oamenilor prin relaxare.  Se spune că secolul XXI este era medicinei preventive. Semnificația scaunului de masaj nu este remarcată pe larg, însă se bazează pe ideile medicinii preventive și menținerea sănătății.  Scaunul de masaj are o istorie de peste 50 de ani. Și diseminăm scaunul de masaj în toată lumea. Credem că scaunul de masaj va juca un rol major pentru sănătatea oamenilor, nu numai Japonia, ci în întreaga lume.  Vrem să continuăm crearea pentru a putea trimite scaunul de masaj, care este un cristal al culturii japoneze de sănătate, în fiecare casă a lumii din Japonia.

Suntem Unicul Reprezentant Oficial al producatorului Japonez Inada Family, in Romania.

Cere Catalogul