Skip to main content

Termeni si condiții

 

SC JHC International SRL – Unic importator în România al Inada Family Co. Ltd. Japonia, este înregistrat în Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

1. Definiții
În cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, dacă din context nu rezultă altfel, înțelesurile specificate mai jos:

MARCĂ ÎNREGISTRATĂ: reprezintă Marca înregistrată: FAMILY INADA, Japonia a cărei reprezentant de drept in România este SC JHC International SRL, denumit “ Inada Family Romania” prezent online prin site-ul „www.inada-family.ro”

SITE: reprezintă SITE-ul Internet aparținând SC JHC International SRL, care se află la adresa www.inada-family.ro, prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile si produsele oferite.

Inada Family Romania: reprezintă societatea SC JHC International SRL cu sediul in Romania, înregistrată la Registrul Comerțului Bucuresti, având Cod Unic de Înregistrare 27845384, atribuit fiscal RO

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale si care a acceptat TERMENII SI CONDIȚIILE prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;

UTILIZARE ABUZIVĂ: reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor si ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii Inada Family România.

2. Conținutul site-ului
2.1). Informațiile publicate pe SITE sunt informații de interes general despre Inada Family, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor săi cât si alte informații considerate de către Inada Family ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.

2.2). Informațiile sunt puse la dispoziția UTILIZATORILOR de regulă, în mod gratuit. Inada Family își rezervă dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.

2.3). SC JHC International SRL este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si conținutului acestuia.

2.4).UTILIZATORUL are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuală ale Inada Family, prevăzute de legislația in vigoare.

3. Utilizarea site-ului:
UTILIZATORUL se obligă să acceseze si să utilizeze SITE-ul în scopuri si prin mijloace care să nu constituie o utilizare cu caracter abuziv.

4. Limitarea răspunderii www.inada-family.ro

4.1. Răspunderea pentru conținutul SITE-ului www.inada-family.ro

S.C. JHC International srl nu este si nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratețea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe SITE, care nu se datorează culpei sale. UTILIZATORII au la dispoziție adresa de email inada.therapina@gmail.com cât si numărul de telefon: 0756715777, pentru a verifica dacă informațiile sunt de ultimă actualitate.

4.2. În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit in baza de date, ne alocăm dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunța clientul telefonic/e-mail în cel mai scurt timp, despre eroarea apăruta, dacă produsul nu s-a livrat încă.

4.3. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispoziție de producători si/ furnizori, iar societatea SC JHC International SRL nu își asumă răspunderea pentru corectitudinea acestor informații.

4.4. Promoțiile oferite clienților prin intermediul SITE-ului sunt valabile in perioada de timp menționată.

În cazul în care nu se menționează o perioadă de timp, acestea sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Prețurile oferite prin intermediul SITE, nu sunt identice cu cele afisate in rețeaua de Showroom-uri, astfel că pot apărea diferențe între prețul oferit pe SITE si cel expus in Showroom.

Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile în limita stocului fizic disponibil. În cazul epuizării stocului reprezentantul Inada Family va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare ca si aspect si specificații tehnice cu produsul dorit efectiv, al cărui stoc s-a epuizat.

4.5. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini în orice mod, datorită modificării caracteristicilor, design-ului, fără notificare prealabilă de către producători.

4.6. Un produs la precomandă este un produs ce urmează să fie lansat si poate fi achiziționat înainte de lansare. Furnizorul își rezervă dreptul de a modifica fără preaviz data de lansare. Produsele la precomandă se onorează în urma solicitării primite prin email din partea UTILIZATORULUI, prin care isi exprimă interesul de a realiza o precomandă, la fel ca si orice altă comandă realizată prin formularul de contact.
Făcând o precomandă, vă asigurați că veți primi produsul imediat după lansare si că veți beneficia de un preț foarte bun. Produsele aflate la precomandă vor fi livrate, într-un termen estimativ de 4-14 zile lucrătoare de la lansare, dar nu mai târziu de 15 zile, în situația în care produsul există pe stocul Inada Family România in ziua lansării. În situația în care produsul ajunge in posesia Inada Family Romania după data lansării, livrarea se va face în 4-14 zile lucrătoare din momentul intrării produsului în stocul Inada Family România, dar nu mai târziu de 30 zile. Precomenzile se achită în același mod ca si o comandă normală, prin oricare din metodele de plată acceptate. În oricare dintre situații (plată la livrare, plată prin transfer bancar sau plată prin card de credit) este necesar să așteptați confirmarea telefonică sau pe email din partea unui operator, în momentul în care produsul devine disponibil. Puteți renunța în orice moment la o precomandă. Dacă aceasta din urmă a fost deja achitată, puteți opta pentru returnarea sumei sau creditarea contului dvs. în vederea unei alte comenzi.

IMPORTANT: orice intervenție neautorizată, duce implicit la pierderea garanției produsului!

4.7. S.c. JHC International srl își rezervă dreptul să completeze si să modifice orice informație de pe SITE.

4.8. Orice problemă cauzată de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va soluționa pe cale amiabilă în termen de max 90 zile lucrătoare de la data sesizării in scris a problemelor, de către UTILIZATOR.

5. Pierderi/Costuri suplimentare.
5.1. S.C. JHC International srl nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, în cazul în care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si condițiilor.

5.2. S.C. JHC International srl nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării Site-ului precum si pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site.

6. Internet Browser:
6.1.Vă informam că eventualele reclamații privind deficiențele estetice ale produselor, vor fi luate în considerare si vor fi analizate doar dacă acestea se reclamă în primele 48 ore de la momentul recepției produsului.

6.2. Modalitățile de plata pentru finalizarea unei comenzi online sunt : numerar la livrare, online cu card bancar, transfer bancar.

În cazul plății prin transfer bancar, vă informam că înregistrarea plății poate dura până la 3 – 4 zile lucrătoare, urmând ca livrarea să se facă numai după ce s-a încasat suma de bani. În cazul plății prin cardul de credit prin modalitatea de plată în rate, vă informăm că vom confirma comanda după aprobarea contractului de credit, iar livrarea produselor se va efectua în termen de 4-14 zile lucrătoare ( în cazul în care produsul este fizic pe stoc).

6.3. Înregistrarea comenzii nu reprezintă si confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesată de către operatorii noștri in vederea confirmării si stabilirii detaliilor de livrare. Termenul estimativ de livrare este de 4-14 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, dar nu mai târziu de 35-40 zile.
6.4. În perioada sărbătorilor de Paste, de iarnă, a evenimentului Black Friday, precum si pe toată durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 20-30 zile lucrătoare, dar nu mai mult de 60 zile lucrătoare.

6.5. Cumpărătorul va intra in proprietatea bunurilor după semnarea documentului de transport si efectuarea plății (dacă aceasta nu a fost in prealabil efectuată).

6.6. Returul produselor: Cumpărătorul are posibilitatea de a returna produsul in termen de 14 zile începând de la ziua în care intră în posesia fizică a produsului.
Returul se face doar in ambalajul original, ambalaj complet, nedeteriorat; iar taxele de retur sunt suportate in totalitate de către UTILIZATOR.
Returul se poate face doar dupa ce s-a făcut o solicitare scrisă pe email info@inada-family.ro sau prin formularul de contact existent pe site.

În procesul de retur puteți folosi orice serviciu de expediție. Vă rog consultați Politica de Retur pentru mai multe informații.

7. Accesarea SITE-ului: www.inada-family.ro
Aceasta implică acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale să fie păstrate si prelucrate de compania SC JHC International srl. Informațiile pe care ni le transmiteți sunt tratate cu maximă confidențialitate si exclusiv in scopurile pentru care au fost colectate.

Scopurile prelucrării acestor date sunt: livrarea produselor comandate, abonarea la ofertele noastre (consimțământul utilizatorului), transmiterea de comunicări comerciale (consimțământul utilizatorului), transmiterea unor oferte pentru produsele complementare sau accesoriile produselor cumpărate (în baza consimțământului utilizatorului) si in temeiul interesului legitim al societății SC JHC International srl, informarea utilizatorilor abonați  despre promoțiile produselor Inada Family sau despre orice alte promoții sau activități desfășurate de către sc JHC International Srl prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.), crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice.

Datele colectate sunt: Nume, Prenume, Adresa de livrare, în cazul fimelor, Numele Firmei, Numărul de TVA, Numărul de înregistrare, Adresa.

SC JHC International SRL este unic deținător al informațiilor colectate pe acest site: www.inada-family.ro. SC JHC International SRL, în calitate de unic reprezentant Inada Family Co. Ltd. Japonia, se obligă ca datele personale SĂ NU fie difuzate către terți prin vânzare, dezvăluire parțială sau închiriere.

Datele nu sunt oferite altor firme terțe.
Orice prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal se va face cu respectarea Politicii privind protecția datelor cu caracter personal.

8. Colectarea datelor

Prin formularul de contact prezent pe SITE sau prin email la adresa expusă pe site, sau prin diverse modalități si instrumente specifice de tip newsletter, prin chestionare online.

Utilizăm adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, de administrare a site-ului, a urmării intereselor utilizatorilor si a aduna informații demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop creșterea gradului de ușurință în utilizarea site-ului si publicarea unor informații cât mai relevante pentru interesele utilizatorilor.
Vă rugăm să parcurgeți Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

9. Acces restricționat si (dez)abonare
9.1 Prin accesarea site-ului, plasarea comenzilor, UTILIZATORUL acceptă în mod expres Termenii si condițiile SITE-ului, modul de desfăsurare a unei comenzi online asa cum este descris pe site. În cazul newsletter-ului, fiecare ediție/alerta conține si modalitatea de dezabonare; odată accesată aceasta opțiune, dezabonarea se aplică imediat, nefiind necesare alte confirmări din partea utilizatorilor. Înregistrarea în baza noastră de date se face prin completarea formularului de comandă. Unde sunt solicitate date precum: nume, prenume, telefon, adresa de email.

9.2 Nu colectăm date cu caracter sensibil cum este CNP. Pentru plata în rate cu cardul de credit UTILIZATORUL este in contact direct cu Banca, prin urmare datele cu caracter sensibil ( CNP) nu sunt furnizate decât sper Banca.

9.3 Datele cu caracter personal vor fi utilizate in scopul derulării contractelor si procesării comenzilor Dvs, sau pentru promovarea produselor oferite de către site-ul www.inada-family.ro. Ulterior, datele vor fi salvate, pe o perioadă de 7 ani, după care se va cere consimțământul scris al clientului dacă doreste ca datele să fie păstrate în continuare. Fără consimțământul in scris al UTILIZATORULUI datele sunt sterse din baza noastră de date de tip CRM, imediat.

9.4 Perioada de păstrare a facturilor?
Conform termenelor de păstrare, a legislației fiscale si comerciale, “facturile aferente bunurilor de capital, respectiv bunurilor imobile, care stau la baza determinării taxei pe valoarea adaugată, deductibile pentru persoanele impozabile cu regim mixt si persoanele parțial impozabile în conformitate cu prevederile Codului Fiscal, se vor păstra conform termenelor prevăzute la art. 149 alin(6) din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificările si completările ulterioare.“(6) Persoana impozabilă trebuie să păstreze o situație a bunurilor de capital care fac obiectul ajustării taxei deductibile, care să permită controlul taxei deductibile şi al ajustărilor efectuate. Această situație trebuie păstrată pe o perioadă care începe în momentul la care taxa aferentă achiziției bunului de capital devine exigibilă şi se încheie la 5 ani după expirarea perioadei în care se poate solicita ajustarea deducerii. Orice alte înregistrări, documente şi jurnale privind bunurile de capital trebuie păstrate pentru aceeaşi perioadă.”

9.6 Pentru derularea în bune condiții a contractului de vânzare, după ce clientul si-a exprimat acordul, S.C. JHC International srl poate contacta clientul, telefonic sau pe email dacă acesta, în timpul accesării site-ului si in urma completării formularului de contact, furnizează datele de identificare ( email, număr de telefon). În momentul lansării comenzii, clientul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic) si cu modul de operare al vânzătorului.

9.7 Acțiunea de introducerea a datelor de contact este cu context informativ si are la bază furnizarea de informații legate de produsele comercializate: prețuri, dimensiuni, modalității de plată, livrare, culori disponibile în stoc, asistența din partea unui reprezentant al Inada Family Romania, pentru a vă răspunde tuturor întrebărilor legate de produsele pe care le comercializăm.

9.8. Într-un termen rezonabil după achiziționarea unui bun sau serviciu (de regulă maxim 14 zile, în care clientul poate returna produsul, retrăgându-se din contractul de vânzare) cumpărătorul poate fi contactat prin aceleasi canale de comunicare agreate în momentul lansării comenzii, pentru transmiterea unui feedback/ review legat de bunul sau serviciul achiziționat. Astfel, clientul se implică activ in crearea de noi servicii si detalierea caracteristicilor bunurilor si informarea altor posibili cumpărători de pe site. Opiniile clienților sunt atent analizate de angajații sc JHC International srl care le utilizează ca ghid in alegerea produselor si gamei oferite clienților.

10. Cookies:

10.1. Vă rugăm să parcurgeți Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.

SITE-ul www.inada-family.ro folosește cookie-uri, acestea fiind date stocate pe computerul, terminalul mobil sau alt echipament al utilizatorului, conținând informații despre acesta. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezintă un avantaj în folosul vizitatorilor, acesta permițând memorarea unor opțiuni de navigare în site precum limba în care se afișează site-ul, tip de filtre care se aplică la afișarea unor anumite pagini.
Neacceptarea unui cookie nu înseamnă că utilizatorului îi va fi refuzat accesul de navigare în site, de citire a conținutului acestuia. Cu ajutorul cookies, proprietarii de site-uri pot monitoriza și segmenta interesele utilizatorilor față de anumite zone sau aplicații ale site-ului, fapt care le permite ulterior îmbunătățirea experienței de navigare, introducerea unui conținut relevant pentru utilizator etc.
Utilizatorul își va putea retrage consimțământul în orice moment prin modificarea setărilor aferente browser-ului utilizat, în conformitate cu Politica noastră de Cookies.
Temeiul juridic al acestei acțiuni este reprezentat de interesul legitim de a oferi permanent servicii îmbunătățite utilizatorilor site-ului www.inada-family.ro.

11. Link-uri

Pagina utilizează „plugin-uri” de la operatorii de rețele sociale, cum este: Linked-in, Facebook, Twitter, Instagram, etc
Folosim plugin-uri pentru a face legătura între site-ul www.inada-family.ro si pagina oficiala deschisă pe Facebook. Instagram, Twitter.
Nu colectăm, stocăm datele personale ale clienților prin intermediul plugin-urilor, dar este posibil ca prin aceasta legatură, clienții să poată vedea pe conturile lor de socializare, o parte din prietenii lor care apreciază pagina Inada Family Romania.

Desi există posibilitatea de a intra în contact cu un reprezentant Inada Family Romania/ administrator al paginii Inada Family Romania de pe rețeaua de socializare, solicitarea informațiilor legate de statusul comenzii, disponibilitatea stocurilor, caracteristici tehnice ale produselor, reclamații, etc., trebuie să fie îndreptată către Departamentul Relații Clienți, prin formularul de contact pus la dispoziție în site la rubrica “Contact” sau la numărul de telefon: 0040 0756715777 (tarif normal in orice rețea, apelând din orice rețea din țară sau străinătate), ori prin email la: info@inada-family.ro
De asemenea, în cazul unor situații care presupun solicitarea si comunicarea unor date cu caracter personal sau alte informații sensibile, vă rugăm să adresați solicitarea către info@inada-family.ro sau la numărul de telefon: 0756715777

Comentarii Blog
În urma comentariilor de pe Blog-ul Inada Family Romania, unde un UTILIZATOR postează un link către alt site. S.C. JHC International srl nu este responsabil de această practică si nici de politica de confidențialitate practicată de acestia. Vă recomandăm consultarea în prealabil a termenilor legali și a celorlalte informații referitoare la colectarea datelor cu caracter personal. Normele expuse in acest text se aplică doar în cazul datelor colectate pe acest site.

13. Notificări si acțiuni privind informațiile despre utilizatori:
La cererea scrisă a utilizatorilor, datată și semnată, expediată prin postă la adresa menționată mai sus sau prin email, acesta se obligă:
a)      să confirme solicitanților, dacă prelucrează sau nu date personale; acest lucru se face gratuit, o singură dată pe an;
b)      să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;
c)       să transmită utilizatorului datele cu caracter personal care o privesc și pe care le-a furnizat SC JHC International SRL într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat în vederea transmiterii acestora altui operator;
d)      să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, dacă acesta solicită acest lucru.

14. Comunicarea modificărilor

Dacă un UTILIZATOR doreste să renunțe la serviciile noastre, vom avea grija să eliminam acele date personale care ne-au fost încredințate de către UTILIZATOR. Solicitarea se poate face foarte usor prin pagina noastră de contact: https://www.inada-family.ro/contact

Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicată către utilizatori prin intermediul site-ului, astfel dorim să aducem la cunostință UTILIZATORILOR nostri să consulte Pagina noastră de Termeni si Condiții. Atunci când se fac schimbări majore se va trimite o notificare clienților pe email. Dacă vor exista modificări se vor face publice.

15.  Securitate
Acest site adoptă toate măsurile de securitate necesare protejării datelor personale ale utilizatorilor noștri. În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informațiile vor fi protejate atât offline cât și online.
Toate datele cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lăcățel, a cărui poziționare variază în funcție de tipul de browser utilizat (ex.: în partea de jos a ferestrei, dacă utilizați browser-ul Microsoft Internet Explorer sau în partea de sus a ferestrei, daca utilizați browser-ul Google Chrome).
Atunci cănd utilizați site-ul „www.inada-family.ro” vă oferiți acordul că sunteți de acord cu Termenii si Condițiile de utilizare a site-ului.

16. Jurisdicția. Legea aplicabilă
Relațiile contractuale dintre părți vor fi guvernate de legea română. Litigiile care nu vor putea fi rezolvate pe cale amiabila, vor fi înaintate spre soluționare instanțelor competente.

17. Alte informații
Ofertele promoționale vor fi valabile pentru perioade limitate de timp, specificate prin email, sau pe site/ si în limitele stocurilor disponibile.
S.C. JHC International srl isi rezervă dreptul de a completa si/sau modifica orice informație publicată pe site, fără a anunța în prealabil utilizatorii site-ului www.inada-family.ro

18. Baza legală
Pentru mai multe informații, puteti accesa :
Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulație a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE;
Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice;
Ordonanţa urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii;
Legea nr. 148/2000 privind publicitatea;
Legea nr. 158/2008 privind publicitatea înselătoare si publicitatea comparativă;
Ordonanța nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor;
Ordonanța nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață;
Ordonanța de urgență nr. 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc;
Legea nr. 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor și a deșeurilor de ambalaje.

Unic reprezentant Inada Family in Romania

SC JHC INTERNATIONAL SRL

Bucuresti, P-ta Montreal nr 10

Clădirea World Trade Center

Notă: Toate informațiile despre produse oferite pe site-ul www.inada-family.ro sunt preluate de pe site-ul producătorului Inada Family si sunt cu scop informativ, JHC International nu isi asumă responsabilitatea pentru eventualele greseli sau erorii pe site. JHC International nu isi asumă responsabilitatea pentru utilizarea sau manipularea gresită a produselor care pot provoca daune atât corporale sau deces (a utilizatorilor).