Termeni si conditii

Termeni si conditii

SC JHC International SRL - Unic importator in Romania al Inada Family Co. Ltd. Japonia, este inregistrat in Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

1. Definiți
In cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, înțelesurile specificate mai jos:

MARCA INREGISTRATA: reprezintă Marca inregistrata: FAMILY INADA, Japonia a carui reprezentant de drept in Romania este SC JHC International SRL, denumit “ Inada Family Romania” prezent online prin site-ul "www.inada-family.ro"

SITE: reprezintă SITE-ul Internet aparținând SC JHC International SRL, care se afla la adresa www.inada-family.ro, prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile si produsele oferite.

Inada Family Romania: reprezintă societatea SC JHC International SRL cu sediul in Romania, inregistrata la Registrul Comertului Bucurestiisi avand Cod Unic de Inregistrare 27845384, atribuit fiscal RO

UTILIZATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, in scopuri private sau profesionale ssi care a acceptat TERMENII SI CONDITIILE prezentului SITE, îndeplinind in acest sens toate cerințele procesului de înregistrare;

UTILIZARE ABUZIVA: reprezintă utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislației in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii Inada Family Romania.

2. Continutul site-ului
2.1). Informațiile publicate pe SITE sunt informații de interes general despre Inada Family, produsele comercializate de acesta, ale partenerilor săi cat si alte informații considerate de catre Inada Family ca fiind de interes pentru UTILIZATORI.

2.2). Informațiile sunt puse la dispoziția UTILIZATORILOR de regula, in mod gratuit. Inada Family își rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe SITE ce vor fi oferite contra cost UTILIZATORILOR.

2.3). SC JHC International SRL este deținătorul tuturor drepturilor de proprietate intelectuala asupra SITE-ului, respectiv asupra designului si continutului acestuia.

2.4).UTILIZATORUL are obligația de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale Inada Family, prevăzute de legislația in vigoare.

3. Utilizare site-ului:
UTILIZATORUL se obliga sa acceseze si sa utilizeze SITE-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare cu caracter abuziv.

4. Limitarea raspunderii www.inada-family.ro

4.1. Răspunderea pentru conținutul SITE-ului www.inada-family.ro

S.C. JHC International srl nu este si nu poate fi făcut responsabil pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe SITE, care nu se datorează culpei sale. UTILIZATORII au la dispozitie adresa de email inada.therapina@gmail.com cat si numarul de telefon: 0756715777, pentru a verifica daca informatiile sunt de ultima actualitate.

4.2. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promoții au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse greșit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunța clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea apăruta, daca produsul nu s-a livrat încă.

4.3. Caracteristicile produselor prezentate pe SITE sunt preluate / puse la dispoziție de producători si/ furnizori, iar societatea SC JHC International SRL nu își asuma răspunderea pentru corectitudinea acestor informații.

4.4. Promoțiile oferite clientilor prin intermediul SITE-ului sunt valabile in perioada de timp menționata.

In cazul in care nu se menționează o perioada de timp, acestea sunt valabile in limita stocurilor disponibile. Preturile oferite prin intermendiul SITE, nu sunt identice cu cele afisate in reteaua de Showroom-uri, astfel ca pot aparea diferente intre pretul oferit pe SITE si cel expus in Showroom.

Toate produsele prezentate pe acest SITE sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizării stocului reprezentantul Inada Family va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemănătoare ca si aspect si specificații tehnice cu produsul dorit efectiv, al cărui stoc s-a epuizat.

4.5. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe SITE cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificării caracteristicilor, design-ului fără notificare prealabila de către producători.

4.6. Un produs la precomanda este un produs ce urmează sa fie lansat si poate fi achiziționat înainte de lansare. Furnizorul își rezerva dreptul de a modifica fără preaviz data de lansare. Produsele la precomanda se onoreaza in urma solicitarii primite prin email din partea UTILIZATORULUI, prin care isi exprima interesul de a realiza o precomanda, la fel ca si orice alta comanda realizata prin formularul de contact.
Făcând o precomanda, va asigurați ca veți primi produsul imediat după lansare si ca veți beneficia de un preț foarte bun. Produsele aflate la precomanda vor fi livrate, intr-un termen estimativ de 4-14 zile lucrătoare de la lansare, dar nu mai tarziu de 15 zile, in situația in care produsul exista pe stocul Inada Family Romania in ziua lansării. In situația in care produsul ajunge in posesia Inada Family Romania după data lansării, livrarea se va face in 4-14 zile lucrătoare din momentul intrării produsului in stocul Inada Family Romania, dar nu mai tarziu de 30 zile. Precomenzile se achita in același mod ca si o comanda normala, prin oricare din metodele de plata acceptate. In oricare dintre situații (plata la livrare, plata prin transfer bancar sau plata prin card de credit) este necesar sa așteptați confirmarea telefonica sau pe email din partea unui operator, in momentul in care produsul devine disponibil. Puteți renunța in orice moment la o precomanda. Daca aceasta din urma a fost deja achitata, puteți opta pentru returnarea sumei sau creditarea contului dvs. in vederea unei alte comenzi.

IMPORTANT: orice intervenție neautorizata, duce implicit la pierderea garanției produsului!

4.7. S.c. JHC International srl își rezerva dreptul sa completeze si sa modifice orice informație de pe SITE.

4.8. Orice problema cauzata de produsele si / serviciile prezentate pe SITE se va soluționa pe cale amiabila in termen de max 90 zile lucrătoare de la data sesizării in scris a problemelor, de către UTILIZATOR.

5. Pierderi/Costuri suplimentare.
5.1. S.C. JHC International srl nu răspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretenții, cheltuieli sau alte răspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si condițiilor.

5.2. S.C. JHC International srl nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării Site-ului precum si pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri publicate pe Site.

6. Internet Browser:
6.1.Va informam ca eventualele reclamații privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 48 ore de la momentul recepției produsului.

6.2. Modalitățile de plata pentru finalizarea unei comenzi online sunt : numerar la livrare, online cu card bancar, transfer bancar.

In cazul platii prin transfer bancar, va informam ca inregistrarea platii poate dura pana la 3 - 4 zile lucratoare. Urmand ca livrarea sa se faca numai dupa ce s-a incasat suma de bani. In cazul platii prin cardul de credit prin modalitatea de plata in rate, va informam ca vom confirma comanda dupa aprobarea contractului de credit, iar livrarea produselor se va efectua in termen de 4-14 zile lucratoare ( in cazul in care produsul este fizic pe stock).

6.3. Înregistrarea comenzii nu reprezintă si confirmarea acesteia. După preluarea comenzii, aceasta va fi procesata de către operatorii noștri in vederea confirmării si stabilirii detaliilor de livrare. Termenul estimativ de livrare este de 4-14 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii, dar nu mai tarziu de 35-40 zile.
6.4. In perioada sărbătorilor de Paste, de iarna, a evenimentului Black Friday, precum si pe toata durata altor campanii ale companiei, procesarea unei comenzi precum si livrarea acesteia poate dura intre 20-30 zile lucrătoare, dar nu mai mult de 60 zile lucratoare.

6.5. Cumparatorul va intra in proprietatea bunurilor dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii (daca aceasta nu a fost in prealabil efectuata).

6.6. Returul produselor: Cumparatorul are posibilitatea de a returna produsul in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.
Returul se face doar in ambalajul original, ambalaj complet, nedeteriorat; iar taxele de retur sunt suportate in totalitatea de care UTILIZATOR. 
Returul se poate face doar dupa c es-a facut o solicitare scrisa pe email info@inada-family.ro sau prin formularul de contact existent pe site.

In procesul de retur puteti folosii orice serviciu de expeditie. Va rog consultati Politita de Retur pentru mai multe informatii.

7. Accesarea SITE-ului: www.inada-family.ro
Aceasta implica acceptul UTILIZATORILOR ca datele lor personale sa fie păstrate si prelucrate de compania SC JHC International srl. Informatiile pe care ni le transmiteti sunt tratate cu maxima confidentialitate si exclusiv in scopurile pentru care au fost colectate.

Scopurile prelucrării acestor date sunt: livrarea produselor comandate, abonarea la ofertele noastre (consimtamantul utilizatorului), transmiterea de comunicari comerciale (consimtamantul utilizatorului), transmiterea unor oferte pentru produsele complementare sau accesorii produselor cumparate (in baza consimtamantul utilizatorului) si in temeiul interesului legitim al societatii SC JHC International srl, informarea utilizatorilor abonati  despre promoțiile produselor Inada Family sau despre orice alte promoții sau activități desfășurate de catre sc JHC International Srl prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS, etc.), crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice.

Datele colectate sunt: Nume, Prenume, Adresa de livrare, in cazul fimelor, Numele Firmei, Numarul de TVA, Numarul de inregistrare, adressa, 

SC JHC International SRL este unic detinator al informatiilor colectate pe acest site: www.inada-family.ro. SC JHC International SRL, in calitate de unic reprezentant Inada Family Co. Ltd. Japonia, se obliga ca datele personale SA NU fie difuzate catre terti prin vanzare, dezvăluire parțiala sau închiriere.

Datele nu sunt oferite altor firme terte.
Orice prelucrare a datelor Dumneavoastra cu caracter personal se va face cu respectarea Politicii privind protectia datelor cu caracter personal.

8. Colectarea datelor

Prin formularul de contact prezent pe SITE sau prin email la adresa expusa pe site, sau prin diverse modalități si instrumente specifice de tip newsletter, prin chestionare online.

Utilizam adresele IP pentru a analiza obiceiurile de navigare, de administrare a site-ul, a urmări interesele utilizatorilor si a aduna informații demografice pentru uz intern. Toate acestea au ca scop creșterea gradului de ușurința in utilizarea site-ului si publicarea unor informații cat mai relevante pentru interesele utilizatorilor.
Va rugam pentru sa parcurgeti Politica de Confidentialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, care face parte din prezentul Document.

9. Acces restrictionat si (dez)abonare
9.1 Prin accesarea site-ului, plasarea comenzilor, UTILIZATORUL accepta in mod expres Termenii si conditiile SITE-ului, modul de desfasurare a unei comenzi online asa cum este descris pe site. In cazul newsletter-ului, fiecare ediție/alerta conține si modalitatea de dezabonare; odată accesata aceasta opțiune, dezabonarea se aplica imediat, nefiind necesare alte confirmări din partea utilizatorilor. Inregistrarea in baza noastra de date se face prin completarea formularului de comanda. Unde sa sunt solicitatea date precum: nume, prenume, telefon, adresa de email.

9.2 Nu colectam date cu caracter sensibil cum este CNP. Pentru plata in rate cu cardul de credit UTILIZATORUL este in contact direct cu Banca, prin urmare datele cu caracter sensibil ( CNP) nu sunt furnizate decat sper Banca.

9.3 Datele cu caracter personal vor fi utilizate in scopul derularii contractelor si procesarii comenzilor Dvs, sau pentru promovarea produselor oferite de catre site-ul www.inada-family.ro. Ulterior, datele vor fi salvate, pe o perioada de 7 ani, dupa care se va cere consimtamantul scris al clientului daca doreste, ca datele sa fie pastrate in continuare. Fara consimtamantul in scris al UTILIZATORULUI datele sunt sterse din baza noastra de date de tip CRM, imediat.

9.4 Perioada de pastrare a facturilor?
Conform termenelor de pastrare, a legislatiei fiscale si comerciale, “facturile aferente bunurilor de capital, respectiv bunurilor imobile, care stau la baza determinarii taxei pe valoarea adaugata deductibile pentru persoanele impozabile cu regim mixt si persoanele partial impozabile in conformitate cu prevederile Codului Fiscal, se vor pastra conform termenelor prevazute la art. 149 alin(6) din Legea nr. 571/2003 privind Codul Fiscal, cu modificarile si completarile ulterioare.“(6) Persoana impozabilă trebuie să păstreze o situaţie a bunurilor de capital care fac obiectul ajustării taxei deductibile, care să permită controlul taxei deductibile şi al ajustărilor efectuate. Această situaţie trebuie păstrată pe o perioadă care începe în momentul la care taxa aferentă achiziţiei bunului de capital devine exigibilă şi se încheie la 5 ani după expirarea perioadei în care se poate solicita ajustarea deducerii. Orice alte înregistrări, documente şi jurnale privind bunurile de capital trebuie păstrate pentru aceeaşi perioadă.”

9.6 Pentru derularea in bune conditii a contractului de vanzare, dupa ce clientul si-a exprimat acordul, S.C. JHC International srl poate contacta clientul, telefonic sau pe email daca acesta, in timpul accesarii site-ului si in urma completarii formularului de contact, furnizeaza datele de identificare ( email, numar de telefon). In momentul lansarii comenzii, clientul este de acord cu forma de comunicare ulterioara (telefonic sau electronic) si cu modul de operare al vanzatorului.

9.7 Actiunea de introducerea a datelor de contact este cu context informativ si are la baza furnizarea de informatii legate de produsele comercializate: preturi, dimensiuni, modalitatii de plata, livrare, culori disponibile in stock, assistenta din partea unui reprezentant al Inada Family Romania, pentru a va raspunde tuturor intrebarilor legate de produsele care le comercializam.

9.8 Intr-un termen rezonabil dupa achizitionarea unui bun sau serviciu (de regula maxim 14 zile, in care clientul poate returna produsul, retragandu-se din contractul de vanzare) cumparatorul poate fi contactat prin aceleasi canale de comunicare agreate in momentul lansarii comenzii, pentru transmiterea unui feedback/ review legat de bunul sau serviciul achizitionat. Astfel, clientul se implica activ in crearea de noi servicii si detalierea caracteristicilor bunurilor si informarea altor posibili cumparatori de pe site. Opiniile clientilor sunt atent analizate de angajatii sc JHC International srl care le utilizeaza ca ghid in alegerea produselor si gamei oferite clientilor.

10. Cookies:

10.1. Va rugam sa parcurgeti Politica de Cookies, care face parte din prezentul Document.

SITE-ul www.inada-family.ro folosește cookie-uri, acestea fiind date stocate pe computerul, terminalul mobil sau alt echipament al utilizatorului, conținând informații despre acesta. Folosirea mecanismului de tip cookie reprezintă un avantaj în folosul vizitatorilor, acesta permințând memorarea unor opțiuni de navigare în site precum limba în care se afișează site-ul, tip de filtre care se aplică la afișarea unor anumite pagini, 
Neacceptarea unui cookie nu înseamnă că utilizatorului îi va fi refuzat accesul de navigare în site, de citire a conținutului acestuia. Cu ajutorul cookies, proprietarii de site-uri pot monitoriza și segmenta interesele utilizatorilor față de anumite zone sau aplicații ale site-ului, fapt care le permite ulterior îmbunătățirea experienței de navigare, introducerea unui conținut relevant pentru utilizator etc.
Utilizatorul își va putea retrage consimțămantul în orice moment prin modificarea setărilor aferente browser-ului utilizat, în conformitate cu Politica noastra de Cookies.
Temeiul juridic al acestei actiuni este reprezentat de interesul legitim de a oferi permanent servicii imbunatatite untilizatorilor site-ului www.inada-family.ro.

11. Link-uri

Pagina utilizeaza „plugin-uri” de la operatorii de retele sociale, cum este: Linked-in, Facebook, Twitter, Instagram, etc
Folosim plugin-uri pentru a face legatura intre site-ul www.inada-family.ro si pagina oficiala deschisa pe Facebook. Instagram, Twiter...
Nu colectam stocam datele personale ale clientilor prin intermediul plugin-urior, dar este posibil ca prin aceasta legatura, clientii sa poata vedea pe conturile lor de socializare, o parte din prietenii lor care apreciaza pagina Inada Family Romania.

Desi exista posibilitatea de a intra in contact cu un reprezentant Inada Family Romania/ administrator al paginii Inada Family Romania de pe reteaua de socializare, solicitarea informatiilor legate de statusul comenzii, disponibilitatea stocurilor, caracteristici tehnice ale produselor, reclamatii, etc., trebuie sa fie indreptata catre Departamentul Relatii Clienti, prin formularul de contact pus la dispozitie in site la rubrica “Contact” sau la numarul de telefon: 0040 0756715777 (tarif normal in orice retea, apeland din orice retea sin tara sau strainatate), ori prin email la: info@inada-family.ro 
De asemenea, in cazul unor situatii care presupun solicitarea si comunicarea unor date cu caracter personal sau alte informatii sensibile, va rugam sa adresati solicitarea catre info@inada-family.ro sau la numarul de telefon: 0756715777 

Comentarii Blog
In urma cometariilor de pe Blog-ul Inada Family Romania, unde un UTILIZATOR posteaza un link catre alt site. S.C. JHC International srl nu este responsabil de aceasta practica si nici de politica de confidentialitatea practicata de acestia. Vă recomandăm consultarea în prealabil a termenilor legali și a celorlalte informații referitoare la colectarea datelor cu caracter personal. Normele expuse in acest text se aplica doar in cazul datelor colectate pe acest site.

13. Notificări si acțiuni privind informațiile despre utilizatori:
La cererea scrisă a utilizatorilor, datată și semnată, expediată prin posta la adresa mentionata mai sus sau prin email, acesta se obligă:
a)      să confirme solicitanților, dacă prelucrează sau nu date personale; acest lucru se face gratuit, o singură dată pe an;
b)      să rectifice, actualizeze, blocheze, șteargă sau să transforme în date anonime, în mod gratuit, datele a căror prelucrare nu este conformă dispozițiilor privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date;
c)       să transmită utilizatorului datele cu caracter personal care o privesc și pe care le-a furnizat SC JHC International SRL într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat în vederea transmiterii acestora altui operator;
d)      să înceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorului, dacă acesta solicită acest lucru.

14. Comunicarea modificărilor

Daca un UTILIZATOR doreste sa renunte la serviciile noastre, vom avea grija sa eliminam acele date personale care ne-au fost incredintate de catre UTILIZATOR. Solicitarea se poate face foarte usor prin pagina noastra de contact: https://www.inada-family.ro/contact

Orice schimbare a termenilor prezentei politici va fi comunicata către utilizatori prin intermediul site-ului, astfel dorim sa aducem la cunostinta UTILIZATORILOR nostri sa consulte Pagina noastra de Termeni si Conditii. Atunci cand se fac schimbari majore se va trimite o notificare clientilor pe email. Daca vor exista modificari se vor face publice.

15.  Securitate
Acest site adoptă toate măsurile de securitate necesare protejării datelor personale ale utilizatorilor noștri. În momentul completării datelor personale pe site-ul nostru, informațiile vor fi protejate atât offline cât și online.
Toate datele cu caracter personal vor fi prelucrate prin intermediul unor pagini securizate care folosesc sistemul de criptare SSL, marcate cu simbolul unui lăcățel, a carui poziționare variaza in functie de tipul de browser utilizat (ex.: in partea de jos a ferestrei, daca utilizati browser-ul Microsoft Internet Explorer sau in partea de sus a ferestrei, daca utilizati browser-ul Google Chrome).
Atunci cand utilizati site-ul "www.inada-family.ro" va oferiti acordul ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare a site-ului.

16. Jurisdictia. Legea aplicabila
Relatiile contractuale dintre parti vor fi guvernate de legea romana. Litigiile care nu vor putea fi rezolvate pe cale amiabila, vor fi inaintate spre solutionare instantelor competente.

17. Alte informatii
Ofertele promotionale vor fi valabile pentru perioade limitate de timp, specificate prin email, sau pe site/ si in limitele stocurilor disponibile.
S.C. JHC International srl isi rezerva dreptul de a completa si/sau modifica orice informatie publicata pe site fara a anunta in prealabil utilizatorii site-ului www.inada-family.ro

18. Baza legala
Pentru mai multe informatii, puteti accesa :
Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE;
Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice;
Ordonanţa urgenţă nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii;
Legea nr. 148/2000 privind publicitatea;
Legea nr. 158/2008 privind publicitatea inselatoare si publicitatea comparativa;
Ordonanța nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor;
Ordonanța nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață;
Ordonanța de urgență nr. 77/2009 privind organizarea și exploatarea jocurilor de noroc;
Legea nr. 249/2015 privind modalitatea de gestionare a ambalajelor și a deșeurilor de ambalaje.

Unic reprezentant Inada Family in Romania

SC JHC INTERNATIONAL SRL

Bucuresti, P-ta Montreal nr 10

Cladirea World Trade Center

Nota: Toate informatiile despre produse oferite pe site-ul www.inada-family.ro sunt preluate de pe site-ul producatorului Inada Family si sunt cu scop informativ, JHC International nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele greselii sau erorii pe site. JHC International nu isi asuma responsabilitatea pentru utilizarea sau manipularea gresita a produselor care pot provoca daune atat corporale sau deces (a utilizatorilor).

Suntem Unicul Reprezentant Oficial al producatorului Japonez Inada Family, in Romania.

Cere Catalogul